Photofactory

Fastighetsbilder

Vi erbjuder våra kunder de vassaste bilderna på marknaden. Såväl interiöra som exteriöra. “Lite bättre & lite snyggare”

Med över 100´000 levererade fastighetsbilder och  stadigt återkommande kunder vågar vi säga att det levs upp till vår memory hook.”Lite bättre & Lite snyggare” Mäklaren kan enkelt under intaget se lediga fototider och redan där boka upp en fototid som passar säljare.

3D-modeller av fastigheter

 Vi skannar fastigheten med sjukt många bilder. Dessa sys sedan ihop och det skapas en modell av fastigheten likt ett virtuell “dockhus”.

Modellen presenteras på er fastighetssida tillsammans med fastighetens övriga bilder och beskrivning. Spekulanten kan gå runt i modellen med sin mobil/läsplatta, dator eller virtuellt med VR-glasögon.

Fastighetsfilmer

Önskar ni mer trafik till era objekt.
Låt oss filma objektet och därefter klippa ihop det till en skön teaser. Denna har ni sedan i era sociala medier samt på objektets presentationssida.


Grundidén är att visa ett par spottar av fastigheten för att väcka intresse och leda trafiken till objektets presentation på er hemsida.

Följ denna länk för att se hur en fastighetsfilm kan se ut. Exempel på Fastighets film

 

Planritningar

Behöver fastigheten en snygg planritning? Vi tar hand om er befintliga byggritning och gör en snygg 2D eller 3D ritning.

Saknar ni befintlig byggritning kan vi på plats rita upp fastigheten och från det ta fram 2D eller 3D ritning åt er.

Flygfoto & Flygfilm

Vi utgår från gällande regler och levererar material med giltigt spridningstillstånd. Det innebär att vi har certifikat för att flyga våra maskiner, gällande ansvarsförsäkringar samt granskningsrätt av egen produktion.

Maskinen vi flyger är en Paparazzo Y6 specialdesignad för ändamålet att filma & fotografera med tyngre kameror.